Solicita oferta

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati informatiile de mai jos.

X

LogicHub pune la dispozitia ta o gama de servicii integrate menite pentru a te ajuta sa-ti dezvolti afacerea in cel mai rapid si profesionist mod posibil. Pachetele prezentate reprezinta un ajutor esential pentru orice tip de business.

Pachetul All Inclusive este ideal pentru cei ce sunt la inceput de drum si au nevoie de indrumare in tot acest demers. Reprezinta cea mai buna varianta pentru cei ce isi doresc sa aiba parte de toata gama de servicii disponibile si vor sa fie siguri ca business-ul lor are parte de toata atentia necesara.

In situatia in care doresti sa-i oferi afacerii tale o prezenta in mediul online, poti opta pentru un Site de Prezentare reprezentand o etapa esentiala pentru fiecare afacere/companie/organizatie, care isi doreste sa fie una de succes. Serviciile care iti sunt puse la dispozitie in situatia in care optezi pentru un Magazin Online iti vor transforma radical afacerea intruna de mare succes. Gazduire, administrarea produselor, design potrivit pentru orice tip de business, suport tehnic, certificat SSL, o parte din uneltele care iti vor aduce castiguri semnificative si iti vor situa afacerea exact acolo unde merita sa fie, in top-uri.

Pachetele prezentate sunt valabile pentru o perioada de 2 ani, iar plata se efectueaza lunar. Trebuie mentionat faptul ca la inceputul colaborarii plata se va semna un contract. In conditiile in care suma nu se achita la timp in fiecare luna, iti oferim un termen de 12-15 zile pentru a o achita. Daca plata nu a fost efectuata nici dupa aceasta perioada, din pacate serviciile pentru care ai optat vor fi intrerupte.

Pretul afisat este orientativ si difera in functie de detaliile si cerintele fiecarui serviciu in parte. Este important de precizat ca in situatia in care ai ales sa optezi pentru pachetul complet de servicii ce sunt puse la dispozitie de LogicHub, beneficiezi de asemenea si de un discount din partea noastra. Contacteaza-ne pentru a ajunge impreuna la cea mai buna varianta prin care afacerea ta va ajunge una de succes.

Site prezentare

29.9

Discount 10%


Site custom / WordPress

Gazduire si domeniu inclus

Sistem de administrare

Design personalizat

Suport tehnic

Certificat SSL

All inclusive

69.9

pachet complet


Site prezentare / Magazin online

Creare logo, bannere, carti de vizita, etc

Optimizare SEO

Creare campanii publicitare

Mentenanta site prioritara

Gazduire si domeniu inclus

Integrare si generare rapoarte trafic Google Analytics

Certificat SSL

Backup zilnic

Asigurare securitate site

Magazin online

39.9

10% discount


Wordpress / Opencart / Magento

Gazduire si domeniu inclus

Sistem de administrare

Design personalizat

Suport tehnic

Certificat SSL

Agentie web Craiova
Call Now Button
Open chat
1
Buna ziua,

Va putem ajuta?
Powered by