Web design Craiova – Logichub

Ne puteti contacta telefonic, prin email, sau ne puteti gasi in locatia noastra centrala

Informatii de contact
InformatiI: 0762 77 77 66 info@logichub.ro Calea Bucuresti, nr 5, Craiova

Echipa creativa

O imagine face cat 1000 de cuvinte... noi stim asta, si tinem cont de acest principiu atunci cand pregatim design-ul tau. Indiferent ca esti un visator sau o persoana pragmatica, poti sta linistit! La LogicHub avem cei mai buni designeri, capabili sa inteleaga chiar si cele mai nonconformiste idei.

Creare logo 0

Bannere 0

Flyere 0

Ilustratii 0

Servicii de design de inalta calitate

Specialistii nostri utilizeaza cele mai performante programe si tehnologii pentru realizarea elementelor grafice de care ai nevoie. Nu este usor, dar nici nu trebuie sa fie! Vrei sa te diferentiezi de concurenta si sa te remarci? Atunci bazeaza-te pe echipa creativa a LogicHub pentru a da forma si culoare brandului tau. De la un gand la un produs real este doar un pas, iar noi te putem ajuta sa il faci!

f
Multiple alternative

Iti punem la dispozitie 3 variante de design din care tu il poti alege pe acela care simti ca reprezinta cel mai bine identitatea vizuala a afacerii tale.

f
Stocare online

Pentru ca fisierele se pierd usor si se intampla adesea sa avem nevoie sa le accesam fix cand nu se poate, noi te ajutam sa le ai la indemana oricand si de oriunde.

f
Fisiere sursa

Pentru a-ti oferi flexibilitate maxima inclusiv pentru proiectele viitoare, vei avea fisierele sursa cu fiecare varianta de proiectare. Astfel, oricand vei vrea modificari suplimentare, va fi usor.

f
Modificari ale versiunii alese

Chiar si dupa ce ai ales varianta finala ai posibilitatea sa imbunatatesti logo-ul fara nicio problema. Impreuna vom ajunge la cele mai bune rezultate.

f
Proiectarea retelelor sociale

Un alt element important de design este prezenta pe retelele de socializare. Aceasta face parte din identitatea vizuala a afacerii tale, asa ca o poti lasa in grija noastra.

f
Fonturi si culori

Dispunem de o gama larga de fonturi si culori, astfel incat oricat de extravaganta ar fi ideea ta, noi o putem transforma in realitate.

Cum lucram?

Cercetare

Aceasta este etapa in care vei sta de vorba cu echipa LogicHub si ne vei ajuta sa intelegem care sunt cele mai importante valori ale afacerii tale. Tot acum vom cerceta compania, istoricul sau, evolutia, principalii competitori, modalitatile anterioare de comunicare si de promovare. Putem face un design si fara a parcurge aceasta etapa, insa este greu de crezut ca ar fi imaginea perfecta.

Definirea conceptelor

Dupa ce vor analiza intocmai informatiile obtinute, designerii vor crea forme si reprezentari, vor face primele schite si vor evalua culorile. Aceasta este cea mai creativa parte a procesului de proiectare. Pana la rezultatul pe care ti-l vom prezenta sunt necesare multe incercari. Vrem, la fel de mult ca tine, ca totul sa fie perfect!

Prezentare

Conceptele selectate si vectorizate vor fi traduse in machete, pe care ti le vom putea prezenta acum. Aceste machete sunt menite sa sublinieze identitatea fiecarui concept, astfel incat sa iti poata fi mai usor sa alegi cea mai buna varianta pentru afacerea ta. Este important sa stii ca suntem flexibili, motiv pentru care in aceasta etapa ascultam orice sugestie ai avea.

Finalizare si implementare

Conceptul de design ales pentru a reprezenta compania sau produsul tau este acum gata si poate fi utilizat. Cel mai important aspect al acestei etape este crearea manualului de identitate. Acesta descrie folosirea tuturor semnelor grafice si a variatiilor posibile (precum culoarea, dimensiunea, topografiile, iconografia, modelele etc), astfel incat sa poti realiza oricand cele mai bune materiale grafice.