Solicita oferta

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati informatiile de mai jos.

X

Realizare magazin online

Modul in care se desfasoara procesul de creare magazin online reprezinta un factor esential pentru a avea un produs final de calitate. Performanta si modul in care se prezinta magazinul online este unul dintre motivele pentru care clientii vin sau pleaca de pe site-ul tau. Alege sa fi in pas cu tehnologia si fa primii pasi in ecommerce. Clientii isi doresc sa achizitioneze produse oriunde s-ar afla, din masina, de pe strada, din parc avand acces la magazinul tau online prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete. Profita de alegerea potentialilor tau clienti de a face cumparaturi in mediul online si genereaza castiguri substantiale cu un shop online responsive.
Modalitatea prin care se incepe procesul de realizare magazin online este definitorie pentru modul in care va arata produsul final. Crearea unui magazin online reprezinta o componenta esentiala pentru a avea o afacere de succes iar acest lucru il indica si cifrele care arata ca in lipsa unui magazin online vanzarile sunt mult mai scazute.
Noi te ajutam cu toti pasii necesari in procesul de creare magazin online, asa ca profita de aceasta sansa de a iti creste veniturile si hai sa lucram impreuna pentru realizarea unui magazin online exact asa cum trebuie.

Caracteristici serviciu creare magazin online

Functionalitati generale
 • Gazduire gratuita timp de 6 luni

  Magazinul vostru va beneficia de gazduire timp de 6 luni fara niciun cost suplimentar.

 • Optimizare SEO

  Vreti sa fiti primii care vand un anumit produs si doriti sa va situati inaintea concurentei? Acest lucru este posibil numai cu ajutorul optimizarii SEO.

 • Panou de administrare

  Vreti sa realizati mici modificari in magazin? Panoul de administrare usor de utilizat va usureaza considerabil munca.

Website & Continut
 • Design responsive

  Aproximativ 80% dintre persoane fac cumparaturi de pe telefonul mobil. Navigarea excelenta de pe orice dispozitiv va aduce castiguri considerabile.

 • Elemente editabile

  Aceasta optiune va ajuta sa efectuati mici schimbari oricand doriti usor si rapid ori de cate ori considerati ca modificarile sunt necesare..

 • Logo personalizat

  Prima impresie pe care o au clientii atunci cand intra in contact cu business-ul vostru. Un logo personalizat reprezinta o necesitate.

Caracteristici
 • Filtre produse

  Aceasta optiune este perfecta pentru clienti si ii ajuta sa gasesca mult mai rapid un anumit produs sau serviciu. Astfel veti vinde mai repede si mai bine.

 • Plati cu cardul (folosind mobilplay)

  Rapid, usor si sigur. Tranzactia se realizeaza in siguranta deplina si este usor de utilizat.

 • Emitere factura

  Dupa ce ati ales seriviciile dorite veti primi factura cu toate costurile si informatiile necesare..

Doriti sa colaboram? Contactati-ne!

Pe langa functionalitatile afisate mai sus, putem oferi solutii personalizate pentru proiectul dumeavoastra in functie de cerintele primite. Contactati-ne solicitand o oferta de pret pentru proiect si va vom raspunde in maxim 24 de ore la adresa de email completata in formular.
Call Now Button
Open chat
1
Buna ziua,

Va putem ajuta?
Powered by