Solicita oferta

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati informatiile de mai jos.

X

Realizare site de prezentare

La LogicHub aveti parte de cele mai multe beneficii atunci cand vorbim de serviciile oferite in procesul de creare site de prezentare.
Daca ai stat sa te gandesti care ar fi cea mai usoara metoda prin cate ti-ai putea evidentia afacerea, raspunsul este realizarea unui site de prezentare. Realizarea unui site de prezentare reprezinta o etapa esentiala pentru afacerea ta intrucat aceasta simbolizeaza cartea de vizita, imaginea afacerii tale in mediul online. Procesul de realizare site de prezentare poate fi comparat cu cel de realizarea al unui plan de afaceri, inca de la inceput trebuie sa stii exact care este rezultatul pe care ti-l doresti si care sunt pasii de urmat.
Pentru ca ne dorim ca afacerea voastra sa prospere si vrem sa va fim alaturi in fiecare etapa de dezvoltare va oferim un pret creare site prezentare corect. Intelegem care sunt dorintele voastre iar pe tot acest parcurs va suntem alaturi cu tot suportul necesar.

Caracteristici serviciu site de prezentare

Functionalitati generale
 • Gazduire gratuita timp de 6 luni

  Pentru o perioda de 6 luni site-ul vostru se va afla pe serverele noastre fara niciun cost suplimentar.

 • Optimizare SEO

  Vreti sa gasiti cat mai usor calea catre un business de succes? Alegeti optimizarea SEO si asigurati-va ca va veti afla in top-ul afisarilor.

 • Panou de administrare

  Oriunde va aflati puteti avea acces foarte usor la site-ul vostru. Oricand, rapid si foarte usor.

 • Blog integrat

  Toate noutatile intr-un singur loc. Locul ideal pentru dezbateri si pentru a afla informatii pretioase.

Website & Continut
 • Design responsive

  Cei care va viziteaza site-ul o fac folosindu-se de un desktop, laptop, telefon sau tableta? Site-ul va arata excelent de pe orice dispozitiv.

 • Logo personalizat

  Care este primul lucru pe care publicul il observa atunci cand intra in contact cu business-ul vostru? Raspunsul este simplu, un Logo atragator.

 • Pagini atent analizate

  Cu siguranta un numar de paigini mai mare nu reprezinta cheia succesului. Cheia succesului o reprezinta calitatea acestora. Calitatea nu cantitatea.

 • Creare / editare continut

  Un site bine realizat dar care nu detine continut de foarte buna calitate nu va fi de folos. Continutul bine realizat si bine gandit va genera castiguri mari.

Domenii, Gazduire & Securitate
 • Gazduire Website pe server SSD

  Daca site-ul vostru este gazduit pe server SSD atunci viteza de incarcare a acestuia va fi una foarte buna lucru care ajuta si rata de conversie.

 • Achizitionare domeniu.ro

  Alegerea unui nume de domeniu potrivit este esenital pentru evolutia afacerii si poate asigura succesul acesteia.

 • Conturi de e-mail

  Asiguram realizarea de conturi de e-mail nelimitate pentru a beneficia de o mai buna comunicare interna.

 • Certificat SSL

  Certificatul SSL se traduce prin protocoale criptografice a caror rol este acela de a securiza schimbul de informatii online.

Doriti sa colaboram? Contactati-ne!

Pe langa functionalitatile afisate mai sus, putem oferi solutii personalizate pentru proiectul dumeavoastra in functie de cerintele primite. Contactati-ne solicitand o oferta de pret pentru proiect si va vom raspunde in maxim 24 de ore la adresa de email completata in formular.
Call Now Button
Open chat
1
Buna ziua,

Va putem ajuta?
Powered by