Solicita oferta

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati informatiile de mai jos.
X
Creare site prezentare

Daca ai stat sa te gandesti, care ar fi cea mai usoara metoda prin care ti-ai putea promova afacerea raspunsul este, crearea unui site de prezentare. Indferent de dimesiunea afacerii tale, un site de prezentare simbolizeaza cartea de vizita, imaginea pe care o ai in mediul online si modul in care te prezinti in fata vizitatorilor si a clientilor. Un website ofera informatii despre afacerea ta si este ceea ce te diferentiaza in segmentul de piata in care activezi. Realizarea unui site de prezentare poate fi comparata cu realizarea unui plan de afaceri, inca de la inceput trebuie sa stii exact care este rezultatul pe care ti-l doresti. Cu toate aceste informatii si indrumari noi suntem aici si consideram ca principalul nostru avantaj il reprezinta buna comunicare cu clientii. Intelegem nevoile clientilor si suntem atenti la toate detalile ce presupun crearea unui site de prezentare si suntem aici cu tot suportul necesar. Modul in care noi ne implicam in fiecare proiect, iti va oferi rezultate reale in afaceri si in mediul online.    Ofera-i o identiate afacerii tale si opteaza pentru un site de prezentare.

De ce am nevoie de un site de prezentare?

Un site de prezentare realizat intr-un mod profesionist le arata potentialilor tai clienti atentia pe care o ai fata de afacerea ta. Conform studiile efectuate de Google, intre 30 - 50% dintre persoanele care ti-au vizitat site-ul doresc sa-ti viziteze si locatia, probabil esti suprins, dar chiar in aceiasi zi. Nu in ultimul rand, un site de prezentare este disponibil pentru potentialii clienti 24/24, avand acces mereu la toate informatiile dorite.

Site-ul meu trebuie sa aiba optimizare SEO?

Pentru a avea un site de prezentare care sa fie si unul de succes, optimizarea SEO este foarte importanta. Degeaba ai un site de prezentare profesionist daca acesta nu apare pe prima pagina in motoarele de cautare. Este foarte important sa te gandesti atunci cand realizezi un site de prezentare si la optimizarea SEO. Acorda importanta tuturor acestor detalii si afacerea ta se va dezvolta.

Pot vedea cati vizitatori am avut pe site?

Da. Acest lucru se datoreaza aplicatiilor ce pot fi incluse pe website pentru a monitoriza traficul. De asemenea, aceste aplicatii te ajuta si in campaniile de marketing si maresc eficienta acestora. Aplicatiile care inregistreaza traficul pe website pot fi incluse in codul site-ului pentru a inregistra traficul pe website. Acest informatii sunt pretioase pentru site-ul tau si pentru a determina publicul tinta.

Serviciile unui site de prezentare pot cuprinde:

Acces non-stop
Cresterea credibilitatii
Administrare usoara
Prezenta in cautari
Cresterea vanzarilor
Vizarea potentialilor clienti
Identitatea afacerii
Crearea de continut
Dezvoltarea afacerii
Ce beneficii iti poate aduce crearea unui site de prezentare?
  • Uneori diferenta fata de concurenta o reprezinta valoarea pe care o oferi afacerii tale. Un site de prezentare este modul in care comunici cu clientii si le transmiti credibilitatea in afacerea ta. Prezenta in spatiul virtual este una esentiala si modul in care te prezinti le ofera clientilor incredere in tine si in produsele si serviciile pe care le oferi.
  • Un design atractiv, cu un continut si o optimizare pe masura va va scoate din anonimat si va veti afla printre nume ce se afla afisate in urma unei cautari. Un site corect realizat in timp el in sine va deveni un instrument de vanzare. Acesta este modul cel mai sigur in care iti poti face cunoscuta afacerea, poti atrage viitori clienti si poti sa ii pastrezi pe cei actuali.
  • Acesta este modul cel mai sigur prin care te poti afla acolo unde sunt si viitori tai clienti. Un site de prezentare bine realizat genereaza vizualizari si automat iti promoveaza afacerea. Prezenta constanta in fata clientilor este esentiala daca iti doresti sa iti situezi afacerea pe o lista larga de potentiali clienti. Acest lucru inseamna ca trebuie sa iesi in intampinarea clientilor si nu intr-un stadiu fix de a astepta ca ei sa te gaseasca.
  • Un alt beneficiu pe care ti-l ofera un site de prezentare este faptul ca informatia pe care o poti expune este nelimitata. Vizitatorii site-ului vor intra in contact cu toate informatiile pe care ti le doresti sa le vada si poti evidentia exact anumite informatii pe care le consideri relevante. Puteti oferi date de contact, ofertele promotionale, actualizarea permanenta a acestora si chiar informatii despre istoricul afacerii.